ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μάι (θεσσαλονίκη, τηλ:6978 687 246)

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ  Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μάι (θεσσαλονίκη, τηλ:6978 687 246)
H Λανγμεί Μαϊ είναι καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινέζικων στην Ελλάδα. Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε κινέζικα, εύκολα και με ευχέρεια απευθυνθείτε στην Μαϊ και επωφεληθείτε από τον αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας και τις σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης που πηγάζουν από την πολυετή της εμπειρία. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη γλώσσα και την κουλτούρα της Κίνας, αλλά και σε όσους σκοπεύουν να την επισκεφθούν είτε ως τουρίστες είτε για αναζήτηση εργασίας ή ακόμα λόγω σπουδών. Αναλαμβάνει μαθητές όλων των ηλικιών καθώς επίσης και γκρουπ Email: langmeimai@gmail.com Telphone: 6978 687 246

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Κινέζα καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ επιπέδου Lower (HSK3) σε 2 χρόνα, HSK2 σε 6 μήνες.
PS:
Η μορφή της εξέτασης συνίσταται σε δύο ανεξάρτητα μέρη: Ένα γραπτό και ένα προφορικό. Aποτελείται από τις βαθμίδες HSK 1, HSK 2, HSK 3, HSK 4, HSK 5 και HSK 6.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

ζωή μου 我的生活

上一年对于我来说,是人生中极其重要的一个转折点,可以说得上是大喜大悲的一年。来到一个陌生的国度,让我感到既新鲜又茫然,由尝试睁开自己的”小眼睛“去看这大世界不同的一面到不断挣扎的过程中-我开怀;我享受;我执着;我疑惑;我排斥;我抵触;我,忧愁;我,悲痛......确实是一个真真切切的人生学习课程!
然而今年,我有着不一样的感受,感知与感悟,他让我明白到什么才是真真正正"爱",它让我感受到什么才是真正意义上的友谊,他们让我认识到这世上父母亲的伟大-可怜天下父母心!有太多太多无法用纯粹的语言文字可以表达清楚的......
那么,下一年呢?......