ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μάι (θεσσαλονίκη, τηλ:6978 687 246)

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ  Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μάι (θεσσαλονίκη, τηλ:6978 687 246)
H Λανγμεί Μαϊ είναι καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινέζικων στην Ελλάδα. Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε κινέζικα, εύκολα και με ευχέρεια απευθυνθείτε στην Μαϊ και επωφεληθείτε από τον αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας και τις σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης που πηγάζουν από την πολυετή της εμπειρία. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη γλώσσα και την κουλτούρα της Κίνας, αλλά και σε όσους σκοπεύουν να την επισκεφθούν είτε ως τουρίστες είτε για αναζήτηση εργασίας ή ακόμα λόγω σπουδών. Αναλαμβάνει μαθητές όλων των ηλικιών καθώς επίσης και γκρουπ Email: langmeimai@gmail.com Telphone: 6978 687 246

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Κινέζα καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ επιπέδου Lower (HSK3) σε 2 χρόνα, HSK2 σε 6 μήνες.
PS:
Η μορφή της εξέτασης συνίσταται σε δύο ανεξάρτητα μέρη: Ένα γραπτό και ένα προφορικό. Aποτελείται από τις βαθμίδες HSK 1, HSK 2, HSK 3, HSK 4, HSK 5 και HSK 6.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

Eκμάθηση Kινέζικων

Η οικονομική ανάπτυξη της Κίνας τις τελευταίες δεκαετίες και η επιχειρηματική εξάπλωσή της σε όλες πλέον τις χώρες του κόσμου έχουν δημιουργήσει την ανάγκη εκμάθησης των κινεζικών. Το ελληνικό εμπόριο και η ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με την Κίνα απαιτούν τη καλύτερη δυνατή επικοινωνία, λεκτική και γραπτή. Η γνώση της κινεζικής αποτελεί ένα πανίσχυρο επαγγελματικό εφόδιο στον επιχειρηματικό κόσμο. Υπάρχει λοιπόν η ανάγκη για στελέχη που να γνωρίζουν τη κινεζική. Αποτελλούν τη γλώσσα της σύγχρονης εποχής.

Επωφελήσου από το πλεονέκτημα και μπες στο κέντρο των εξελίξεων. εκμάθηση κινεζικών μπορείς να παρουσιαστείς στις εξετάσεις HSK του βασικού επιπέδου. Το HSK είναι το Δίπλωμα Επάρκειας της Κινεζικής γλώσσας, πρόκειται για μία πρότυπη εξέταση η οποία αξιολογεί το επίπεδο γνώσεων της γλώσσας, προκειμένου να εργαστεί ή να σπουδάσει κάποιος στην Κίνα.

Δέξου την πρόκληση και μάθε εύκολα κινεζικά. Τα ωφέλη που θα αποκομίσεις είναι πολλά!