ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μαϊ (τηλ:6945168883, langmeimai@gmail.com)

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ  Ιδιαιτερα Μαθηματα Κινέζικης Γλώσσας, Κα. Μαϊ (τηλ:6945168883, langmeimai@gmail.com)
萨洛尼卡中文课/中文翻译陪同 H Λανγκμεί Μαϊ είναι καθηγήτρια Κινεζικής Γλώσσας και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινέζικων στην Ελλάδα. H Λανγμεί κατάγεται από το Guangzhou που βρίσκεται κοντά στο Hongkong.Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως καθηγήτρια στο Guangdong Polytechnic Normal University το 2006. Έχει διδάξει τόσο στην Κίνα όσο και στην Ελλάδα, και η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθεί διαπνέεται από ζωντάνια και χιούμορ. Αγαπάει τόσο την δουλειά του καθηγητή, ώστε να την θεωρεί επάγγελμα και χόμπυ ταυτόχρονα. Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε κινέζικα, εύκολα και με ευχέρεια απευθυνθείτε στην Μαϊ και επωφεληθείτε από τον αποτελεσματικό τρόπο διδασκαλίας και τις σύγχρονες μεθόδους εκμάθησης που πηγάζουν από την πολυετή της εμπειρία. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη γλώσσα και την κουλτούρα της Κίνας, αλλά και σε όσους σκοπεύουν να την επισκεφθούν είτε ως τουρίστες είτε για αναζήτηση εργασίας ή ακόμα λόγω σπουδών. Αναλαμβάνει μαθητές όλων των ηλικιών καθώς επίσης και γκρουπ. Telphone: 6978 687 246

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Κινέζα καθηγήτρια με μεγάλη εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ επιπέδου Lower (HSK3) σε 2 χρόνα, HSK2 σε 6 μήνες.
PS:
Η μορφή της εξέτασης συνίσταται σε δύο ανεξάρτητα μέρη: Ένα γραπτό και ένα προφορικό. Aποτελείται από τις βαθμίδες HSK 1, HSK 2, HSK 3, HSK 4, HSK 5 και HSK 6.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Κινέζικα

Η Κινεζική (汉语/漢語, Πινγίν: Hànyǔ; 华语/華語, Huáyǔ; or 中文, Zhōngwén) είναι γλώσσα (ή γλωσσική οικογένεια) που σχηματίζει τμήμα των Σινοθιβετικής οικογένειας γλώσσών. Περίπου το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού μιλά κάποια μορφή της Κινεζικής ως μητρική γλώσσα. Εν γένει, όλες οι απαντώμενες μορφές της Κινεζικής είναι τονικές και αναλυτικές. Ωστόσο, η Κινεζική διακρίνεται επίσης για το υψηλό επίπεδο εσωτερικής διαφοροποίησης.Η ύπαρξη διαφορετικών διαλέκτων είναι παρόμοια με αυτή των Ρουμανικών γλωσσών. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές τις ομιλούμενης Κινεζικής, που δεν είναι κατανοητές μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα εκμάθησης της Κινεζικής γλώσσας δομείται σε τέσσερα συνολικά ακαδημαικά έτη σπουδών και γίνεται στα Αγγλικά. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αποβλέπει στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη και των τεσσάρων δεξιοτήτων, της παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και της κατανόησης γραπτού κειμένου και προφορικού λόγου ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ενηλίκων, με έμφαση όχι μόνο στην καλή χρήση της γλώσσας και στη σαφή κι ορθή έκφραση αλλά επίσης και στη σωστή προφορά. Τα υπάρχοντα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας είναι τρία: HSK βασικό επίπεδο, HSK μεσαίο επίπεδο και HSK προχωρημένο επίπεδο. Η διεξαγωγή των εξετάσεω για την πιστοποίηση της γνώσης στην Κινέζικη γλώσσα και για τη διδασκαλία των Κινεζικών ως δεύτερη ξένη γλώσσα, διοργανώνεται από το Κινέζικο Διεθνές Γραφείο.